top of page
Vyhledat

LARENS COLOUR MAKEUP ACADEMY

Aktualizováno: 10. 4.

Jste Obchodní Partner WellU a máte VŽDY perfektně vybraný a pečlivě nanesený make-up?


Už nějakou dobu uvažujete o práci jako Make-up Artist, ale přemýšlíte, kde začít? Nebo chcete zažít úžasné dobrodružství na mezinárodních akcích v různých evropských zemích, jako jsou módní přehlídky v Miláně, kosmetický veletrh v Paříži, Gala WellU a mnoho, mnoho dalších?



Pokud je odpověď alespoň na jednu z výše uvedených otázek „ANO!“, nečekejte a zarezervujte si svůj termín již dnes: 7. – 8. dubna 2024 a zúčastněte se kurzu líčení v Larens Color Make-up Academy v Poděbradech.


Dvoudenní školení je určeno Obchodním Partnerům, kteří chtějí rozvíjet své make-up dovednosti a rozšířit své znalosti o organizaci a vedení schůzek s klienty. Součástí kurzu budou produktová témata – lépe poznáte tajemství kosmetiky Larens Colour, která je vyráběna podle motta More than Makeup. Líčení, které uděláte, bude profesionální, v souladu s trendy a klientky odcházející ze schůzky budou mít zájem o produkty Larens a Larens Colour a další spolupráci. Co vás během školení čeká? Naprostý základ nezbytný pro zahájení dobrodružství se značkami Larens a Larens Colour, tedy produktové školení v oblasti základní péče Larens a značky Larens Colour*. Dozvíte se, jak vždy začít s líčením –naučíte se základy analýzy barev, jehož výsledek vám napoví, jaké produkty zvolit.

Naučíte se nejdůležitější techniky líčení a triky, které zajistí, že váš makeup potěší nejen estetickým efektem, ale i výdrží. Získáte cenné znalosti v oblasti organizování schůzek – jak se na ně připravit, jak je vést a jak schůzku efektivně uzavřít, aby zůstala v myslích účastníků co nejdéle. Prozkoumáte tajemství sociálních médií s přihlédnutím k principu FAB (Feature - Advantage - Benefit) jednotlivých produktů a naučíte se propagovat vlastní značku a WellU. Plná, komplexní příprava na samostatnou práci se značkou Larens Colour, kterou potvrdí získaný certifikát a titul Konzultant značky


Během školení budou studenti používat k práci kosmetiku a doplňky Larens Colour. Materiály budou k dispozici na místě. Navíc během dvou dnů školení budou účastníkům poskytnuty učební pomůcky a celodenní přestávka na kávu. Tím výhody nekončí!

Po absolvování školení mají Účastníci možnost se zapojit do uzavřené skupiny na Facebooku, kde obdrží výukové materiály – od prezentací poskytnutých v průběhu kurzu až po výuková videa, která pomohou systematizovat nabyté znalosti nebo se naučit nové techniky či triky. Studenti, kteří absolvují školení Larens Colour Make-up Academy, obdrží pláštěnku s logem. Firemní sada bude užitečná při samostatně vedených schůzkách pro nové klienty. V rámci vstupenky obdrží každý účastník giftbag s našimi top produkty Larens Colour. Je to skvělý základ pro pořádání schůzek, prezentací a vytváření make-upu pro klienty. Školení je nástroj, který nejen zlepší vaši práci, ale také zvýší efektivitu vašeho prodeje. Díky němu bude každý make-up, který vyjde z vašeho štětce, spojen s potěšením a spokojením z dobře odvedené práce. Splňte si své sny – využijte svůj make-upový koníček k posílení svého podnikání a přihlaste se na kurz Larens Color Makeup Academy ještě dnes!

38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page